Carerix gaat gebruik maken van Connectflex

Persbericht

Carerix kondigt vandaag aan gebruik te maken van Connectflex van Solid Online als middleware oplossing. Hiermee worden koppelingen eenvoudiger met backoffice systemen voor uren verwerking, verloning en facturatie van geplaatste medewerkers.

Met deze oplossing spelen zij in op de vraag van uitzend- en detacheringsbureaus voor koppelingen met hun eigen backoffice systemen. Carerix focust zich op techniek en processen van werving en selectie. Solid Online is sterk in backoffice processen en het koppelen daarvan.

Wat betekent dit

Door het gebruiken van middleware wordt de vertaalslag vanuit Carerix naar andere systemen vereenvoudigd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld HelloFlex, Easyflex en AFAS. Niet elk systeem spreekt dezelfde taal. Het recruitmentsysteem heeft het over achternaam en het salarissysteem over familienaam. Middleware zorgt ervoor dat de vertaling van achternaam naar familienaam automatisch plaatsvind. Het voordeel voor de klant is dus dat de koppeling eenmalig gemaakt hoeft te worden. Er hoeft dan niet voor elke klant een nieuwe koppeling gemaakt te worden. Alleen als een klant afwijkende velden heeft dan moeten worden aangepast.

Vorig artikelROOS SQL
Volgend artikelYellow Yard