Home ATS Tangram

Tangram

MySolution

Over Tangram

Tangram was tot 2017 een zelfstandige organisatie die al sinds 1985 actief is. Zij zijn vooral sterk in het bouwen van maatwerk en leveren onder andere producten zoals BOSS, RIS Power, RIS Compact, RIS Search en ROOS SQL.

In 2017 is er een fusie geweest met CRMatch en uiteindelijk is er een overname geweest door MySolution. Inmiddels verkoopt MySolution nog wel de Tangram oplossingen, echter geeft men de voorkeur aan het leveren van hun op salesforce gebaseerde MySolution recruitmentsysteem. Tangram blijft zelfstandig opereren binnen MySolution en een aantal van de producten worden nog steeds geleveren.

In januari 2020 stammen de laatste berichten op de website uit september 2018, het lijkt er op dat de marketingactiviteiten minder aandacht krijgen bij de nieuwe eigenaar.

Kenmerken Tangram

De recruitmentsystemen die ze leveren staan vooral bekend om hun hoge mate van maatwerk. Alles is te bouwen naar uw wensen. Daarmee ben je wel volledig overgeleverd aan de macht van de leverancier en zijn programmeurs. Hier moet je goed over na denken als je voor deze oplossing kiest of er nog mee werkt.

Het recruitmentsysteem ziet er op plaatjes uit als een systeem wat op je eigen pc draait, zoals vroeger een applicatie voor informatievoorziening er uit zag. Een scherm met je workflow, je favorieten en je taken. Met name de grijze windows balken zien er uit alsof je terug gaat in de tijd.

Gebruikers over

Onze ervaring met Tangram is beperkt tot de gebrekkige rapportages die wij bij enkele klanten kregen. Daarnaast hebben het gebrek aan flexibiliteit in configureren mogen ervaren als zeer beperkend voor mee gaan met de tijd. Integratie van applicaties is alleen mogelijk met een hoge rekening aan maatwerk.

Met de overname door MySolution worden betere oplossingen geboden die bestand zijn tegen de tand des tijds.

Wij zoeken nog meer ervaringen met Tangram als pakket, heb je die, vul dan de enquête rechts in. Heb je ervaring met een van de andere pakketten die ze leveren, ga dan naar die pagina om daar je mening achter te laten.

REVIEW OVERVIEW

Kwaliteit
Prijs