Home ATS ROOS SQL

ROOS SQL

MySolution

Over ROOS SQL

Dit recruitmentsysteem is een product van Tangram. Tangram werd in de zomer van 2017 overgenomen door MySolution. ROOS SQL is het pakket wat bedoeld is voor corporates en HR afdelingen die belast zijn met werving. De standaard is nauwelijks te configureren, alle afwijkingen zijn dan ook maatwerk. Hoewel er weinig aandacht wordt gegeven aan het systeem wordt het zeker nog verkocht door Tangram.

Kenmerken ROOS SQL

Wij krijgen binnenkort een demo van ROOS SQL en werken dan deze pagina bij, vooralsnog hebben wij alleen de oude grijze windows plaatjes gezien. Wij zijn natuurlijk een voorstander van modernisering en gaan graag mee met de nieuwe technologische ontwikkelingen en kansen. Dit sluit echter niet uit dat ook voor de verouderde systemen nog voldoende klanten zijn en ook wij deze doelgroepen zeker willen bedienen.

De huidige gebruikers zullen hun redenen hebben om met dit recruitmentsysteem te blijven werken. Wij zijn daar bijzonder benieuwd naar. Graag zouden wij willen weten hoe men meegaat met de veranderingen in wettelijke eisen, zoals AVG en GDPR. Daarnaast zouden we graag de interface eens ervaren, moet je zelf nog SQL kennen of beschikt dit systeem over een grafische weergave.

Wij vragen ons echter af of ROOS SQL nog verkocht word door MySolution. We zien nog wel een release kalender, wat aangeeft dat er nog ontwikkelingen plaats vinden. In januari 2020 dateerde de laatste update van juli 2019 en de voorlaatste van december 2018. Het lijkt er tot nu toe nog op dat er per half jaar een update wordt verzonden.

Gebruikers over ROOS SQL

Wij hebben niet de gelegenheid gehad om gebruikers van dit recruitmentsysteem te spreken of om het systeem zelf te zien, wij zoeken derhalve dan ook naar gebruikers die hun mening willen delen met ons via de enquête die je hier rechts kan vinden.