Home ATS PeopleXS

PeopleXS

Talentsoft

Over PeopleXS

PeopleXS is een van origine Nederlands recruitmentsysteem die furore maakte door zijn hoge mate van configurabiliteit. Daarmee waren ze hun tijd ver vooruit. Inmiddels zijn ze overgenomen door het Franse Talentsoft.

PeopleXS als recruitmentsysteem en zijn leverancier hebben we nog niet voldoende bekeken voor een echt waardevol oordeel. We werken hier aan en updaten dit artikel dan met de opgedane kennis. Zoals bij al onze reviews updaten wij deze zo snel mogelijk als er nieuwe kennis beschikbaar is.

Indien je voor de keuze staat om voor dit of een ander systeem te kiezen en je twijfelt, neem dan gerust even contact op via atsadvies@hirexl.nl. We kunnen altijd met je mee kijken wat voor jouw situatie het meest wenselijke is. Een eerste kennismaking is vrijblijvend uiteraard.

De keuze voor een leverancier en recruitmentsysteem is geen lichte, denk goed na voor je een lange termijn relatie aangaat met iemand die jouw kandidaten en sollicitanten gaat verwerken. Zij zijn immers je niet alleen je nieuwe collega’s, zij bepalen hoe jouw organisatie en straks uit komt te zien, zij zijn je grootste voorspeller van succes.

Kenmerken PeopleXS

Gezien wij een gefundeerd verhaal willen leveren, op basis van onze observatie of die van geverifieerde gebruikers, moeten we toch echt nog meer weten van dit recruitmentsysteem. Wij kunnen daarom nu nog niet kenmerken beschrijven en beoordelen. We hebben nog een demo in de planning of reeds aangevraagd. Dit artikel wordt dan zo snel mogelijk weer bijgewerkt.

Ben jij de leverancier van dit systeem en wil je ons graag laten zien wat je kan, neem dan contact met ons op via atsreview@hirexl.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een demo in te plannen.

Gebruikers over PeopleXS

We kennen nog niet voldoende gebruikers van dit recruitmentsysteem. Ben jij of ken jij gebruikers van dit systeem die nu of recent er mee gewerkt hebben? Laat het ons weten. Als je zelf dit recruitmentsysteem in gebruik hebt, dan zouden we graag jouw mening horen via de enquête rechts.

REVIEW OVERVIEW