Home ATS Emply

Emply

Emply Hire

Over Emply

Emply is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt, met een oorsprong in Denemarken. Een paar developers waren ontevreden met de manier waarop werving technisch ondersteund werd, daarop starten ze met het ontwikkelen van een eigen systeem op basis van bouwstenen. Het coderen vind plaats in hun eigen programmeer fabriek in de Oekraïne. In Nederland worden ze vertegenwoordigd vanuit een eigen kantoor in Weesp, van daaruit vind advies en verkoop plaats.

Kenmerken Emply

Emply is een bouwstenen systeem, wat betekent dat je visueel alles aan en uit kan zetten. Ze zijn in een sterke mate te configureren en daarmee voor bijna elke organisatie in te zetten in hun proces. Ze sluiten goed aan op externe systemen middels de beschikbare API’s. Doordat Emply nog een jonge nieuwkomer is, zijn ze ook sterk in het bekijken van nieuwe mogelijkheden. Daarbij gaan ze graag samen met de klant kijken hoe

Gebruikers over Emply

Wij zijn nog op zoek naar klanten die meer kwijt willen over Emply. Ben je gebruiker van Emply en wil je je mening delen met HireXL, rechts vind je een link naar het Emply Enquête formulier.

De gebruikers die wij wel kennen zijn op dit moment tevreden naar wat wij horen. Emply

REVIEW OVERVIEW

Kwaliteit
Prijs