Home ATS EazyMatch

EazyMatch

Infor.vision

Over Eazymatch

Eazymatch is een product van Infor.vision, die ook producten als EazyCV en EazyUitstroom maakt. Het is een Nederlands systeem, met Nederlandse ontwikkelaars. Sinds 2005 zijn ze actief in de arbeidsbemiddelingsbranche met software as a service oplossingen.

Kenmerken Eazymatch

Dit recruitmentsysteem kenmerkt zich met name door de basic uitstraling. De user interface, (ui, wat je op je scherm ziet) doet denken aan oude windows schermen. Dit komt niet modern en vlug over, jammer want in de basis is het een solide systeem wat leuk geprijsd is.

Eazymatch is gebaseerd op werving en het samenbrengen van kandidaten, sollicitanten en vacatures of opdrachten. Daarin zijn ze niet uniek, echter hebben zij voor de onderkant van de markt wel een oplossing die je in de basis helpt om werving eenvoudiger te maken. De selectieondersteuning, in de vorm van workflow, rapportages en communicatie is gewoon goed. Tot zover niks bijzonders, buiten het feit dat het er allemaal was basic en ouderwets uitziet. Deze lay-out is voor sommigen juist vertrouwd en wenselijk.

Er wordt gebruikt gemaakt van een externe server leverancier en sinds kort is de mogelijkheid aanwezig om op AWS te werken. Erg wenselijk, gezien de huidige servers niet redundant zijn uitgevoerd. Dit betekent dat qua stabiliteit een hogere kans op totale uitval is. De afhankelijkheid van een enkele serverfarm is niet meer van deze tijd en raden wij sterk af. Er zijn technisch betere oplossingen mogelijk.

Met dit recruitmentsysteem krijg je voor een prijs die lager is dan menig ander, een afdoende oplossing. Daar zitten echter ook haken en ogen aan als je kijkt naar stabiliteit.

Gebruikers over Eazymatch

Wij kennen nog onvoldoende gebruikers van Eazymatch en zouden graag meer horen van recente of bestaande gebruikers. Neem gerust contact met ons op via atsreview@hirexl.nl.

Gebruik jij nu Eazymatch of heb je die recent gebruikt, vul dan rechts de enquête in. Wij zijn je zeer dankbaar voor je inzichten.

REVIEW OVERVIEW

Kwaliteit
Prijs